Waarom deze site

In mei 2011 is onze zoon geboren, hij heeft BPES. Wij waren niet bekend met het syndroom en zijn op zoek gegaan naar informatie. Vanwege de zeldzaamheid van BPES een hele zoektocht.
Via allerlei sites en een aantal gesprekken met specialisten hebben wij ondertussen een beter en completer beeld gekregen wat BPES inhoudt en wat ons te wachten staat de komende jaren.


Via deze website willen we graag deze informatie delen, zodat mensen met BPES en/of hun ouders, familieleden en andere geïnteresseerden op een centrale plek informatie kunnen vinden. Waar mogelijk worden bij de verschillende onderwerpen bronnen vermeld. Tevens is aan de rechterzijde een lijst met links opgenomen die verwijzen naar behandelcentra, interessante (wetenschappelijke) artikelen en lotgenotenfora.

Deze site is met zorg samengesteld ter informatie, dit betekent echter niet dat er geen onjuistheden op kunnen staan. Als u aanvullende informatie heeft, op- of aanmerkingen heeft op de beschreven informatie, een persoonlijk verhaal wilt toevoegen, foto’s wilt publiceren (bijvoorbeeld voor en na foto’s van operaties) of iets anders met ons zou willen delen om deze site nog informatiever te maken dan kan dat via het contactformulier (zie contact) of door te reageren bij de betreffende pagina. Als je een persoonlijk verhaal geplaatst wilt hebben stuur dan een mail (met foto), wij maken dan een apart kopje aan.

Ondertussen is het 2017 en gaat het hier zo goed dat we deze site een beetje zijn vergeten. Zijn draadje is in juli 2014 weer geknapt en hij is opnieuw geopereerd in Rotterdam maar sindsdien gaat het super! Even een kleine foto-update:

This entry was posted in Algemene info. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


4 × eight =